Onze trainingen

Onze trainingen

Topwerk verzorgt een keur aan trainingen. Wij hebben echter geen vast opleidingenschema; we werken op basis van dat wat u wilt bereiken en de inspanning die u daarvoor wilt doen. U kiest op basis van die twee argumenten en wij vullen de inhoud samen in. Op basis van uw wensen! Eigenlijk werkt het dus net als bij hardlopen: zeg wat u wilt en wij maken het trainingsplan. Letterlijk!

Trainingen op maat, op basis van doel en inspanning

Trainen met een doel

Topwerk staat voor Training tot op de werkplek. Wij trainen niet zomaar, maar nemen als uitgangspunt het resultaat dat u wilt bereiken en de inspanning die u wilt verrichten. Op basis daarvan stellen we een gerichte training samen die u dát brengt wat u wilt beheersen.

Dat is de basisfilosofie van Topwerk. Wij zijn ons er terdege van bewust dat u een training volgt om een bepaald resultaat te halen: effectiever werken, meer mogelijkheden benutten of omgaan met veranderingen in de programmatuur.

Op weg naar die gewenste resultaten zijn wij graag uw coach en trainer. Wij staan aan de zijlijn om te motiveren, analyseren, maken schema’s en leren u wat u moet doen om te verbeteren en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Wij begeleiden u in alle stappen om tot het gewenste resultaat te komen. 

Bouwstenen voor Topprestaties!

Onze trainingen zijn maatwerk: altijd toegespitst op uw doelen en inspanningen. Daardoor kunnen we een directe link leggen tussen de inhoud van de training en de werkzaamheden op de werkplek. Zodat er na de training direct effectiever gewerkt kan worden met de opgedane kennis.

Onze rol gaat echter verder: wij ontzorgen u. Wij denken mee in processen, ondersteunen bij de interne communicatie van de trainingen, geven medewerkers de mogelijkheid zelf hun training te plannen en zorgen voor een monitorsysteem waarbij u het hele traject kunt volgen: van inventarisatie tot het uitgeven van de certificaten.

De trainers van Topwerk weten als geen ander deelnemers te motiveren en te inspireren. Daarbij worden de trainingen opgebouwd op basis van de behoefte en het niveau van de deelnemers. Zodat iedereen na het beëindigen van de training praktische handvatten en kennis heeft gekregen om effectiever de pakketten in te kunnen zetten en te gebruiken.

Wij geven trainingen in de volgende applicaties

Microsoft Office

Outlook

Outlook + timemanagement

Word

Excel

PowerPoint

Access

OneNote

Visio

PowerPivot

Project

VBA (Visual Basic for Applications)

Office 365

SharePoint

OneDrive

Teams

PowerBi

Flow

Sway

Delve

… en meer 365 apps

Migratie Office 2013

Migratie Office 2016

Migratie Office 365

Effectief samenwerken in ‘Coronatijd’ met Microsoft Teams

Nu het Coronavirus onze manier van werken heeft beïnvloed, en velen van ons daardoor gedeeltelijk of volledig thuiswerken, zoeken veel bedrijven naar een goede oplossing voor het in contact blijven met medewerkers, leveranciers en klanten, waarbij de functionaliteit van het bestanden delen, beheren van gesprekken en chats en informatie opslaan een wezenlijk onderdeel vormt.

Microsoft Teams biedt hiervoor een perfecte oplossing. In combinatie met de Topwerk trainingen leren uw medewerkers snel en effectief omgaan met Teams, bij voorkeur in combinatie met de andere Microsoft toepassingen Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook.

Meer weten? Mail ons en we sturen u een link naar een korte – gratis – introductie van Teams.

Meer weten over wat onze trainingen voor u kunnen doen?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

ONZE TRAININGEN