Zomeractie 2017

Maak van deze zomer een effectieve zomer!

Wij hebben de zomer in onze bol! En daar laten we u graag van meegenieten!

De zomerperiode is hét moment van het jaar om alles in gereedheid te brengen voor het drukke najaar, dat over een paar maanden weer begint. Een mooie periode om een zomerchick uit te voeren. In individuele sessies nemen onze specialisten uw werkwijze met Microsoft Office bestanden door en passen de praktijkbestanden aan. Zodat uw medewerkers na de zomer nóg effectiever aan het werk kunnen!

Maak nu gebruik van de aantrekkelijke aanbieding om deze check te laten uitvoeren!

Kom deze zomer zakelijk in conditie!

In die zinderende zomerperiode is het over het algemeen wat rustiger op het werk. Dat is bij uitstek het moment om een conditiecheck te doen op de praktijkbestanden, de bestanden waar u dagelijks mee werkt. Denk hierbij aan veelgebruikte bestanden van Microsoft Excel, Word en Powerpoint. Het is zinvol eens per jaar te kijken of die bestanden nog wel effectief genoeg zijn. Tenslotte veranderen applicaties en krijgen ze steeds meer mogelijkheden die het werken kunnen vergemakkelijken, maar in de waan van de dag hebben we niet altijd de ruimte om deze mogelijkheden in te zetten, simpelweg omdat we niet precies weten hoe. En omdat we er de ruimte niet voor hebben. De zomerperiode is daar hét moment voor.

Zomeractie voor effectiever werken

Individuele check en aanpassing van praktijkbestanden door onze specialisten

Per dag: € 695,- (excl. btw, incl. reiskosten)

Samen met onze specialisten

Onze trainers zijn specialisten op het gebied van Microsoft Office. Samen met hen worden de meest gebruikte praktijkbestanden doorgenomen en zo aangepast, dat er effectiever mee gewerkt kan worden. Tegelijkertijd wordt ook de aanwezige kennis opgewaardeerd. Vanaf september kan men dan nog effectiever werken!

Actievoorwaarden

  • De actie is geschikt voor bedrijven die werken met de Microsoft Office applicatie.
  • De actie is geldig in de periode van 10 juli t/m 31 augustus 2017. Kijk voor de beschikbare data op de kalender hiernaast.
  • In de actie kunnen alleen hele dagen (6 effectieve uren) worden afgenomen.
  • De trainer zal individueel met de medewerker de bestanden aanpassen, voor een meer effectieve manier van werken. Instructie volgt dan ook individueel.
  • U kunt uiteraard meer mensen op een dag de individuele bestandencheck laten doen. Wij adviseren echter om per persoon minimaal een blok van 1,5 uur te plannen, zodat er ruimte is om zaken goed door te nemen.

Wilt u gebruik maken van deze actie?
Kijk hieronder welke data er (nog) beschikbaar zijn en bel ons om een datum vast te leggen!

[wpdevart_booking_calendar id=”3″]

Bel ons: 0318 30 60 00

Reserveren kan alleen telefonisch! Neem dus contact op wanneer u een datum wilt reserveren.
De info is niet real-time: elke avond wordt de beschikbaarheid aangepast op basis van de reserveringen van die dag.

Maak van uw zomer een effectieve zomer!

Neem contact met ons op!

ONZE TRAININGEN