Onze visie

Trainen voor effectiever werken

80%

van onze tijd werken we met Microsoft Office applicaties in kantoorbanen

38 minuten

per dag zijn we bezig met het uitzoeken van computer en internet problemen als gevolg van onvoldoende vaardigheden

30 minuten

tijdswinst per dag kan worden behaald met een goede training in vaardigheden Microsoft Office

Uit onderzoek is vast komen staan dat we per medewerker per dag een tijdswinst kunnen behalen van bijna 30 minuten. Reken dat eens uit voor uw organisatie! U zult zien dat een training meer dan de moeite waard is. Niet alleen financieel, maar ook als investering in uw medewerkers. Iedereen tevreden!

Trainen met een doel

TOPWERK staat voor Training tot OP de WERKplek. Wij trainen niet zomaar, maar nemen als uitgangspunt het resultaat dat u wilt bereiken en de inspanning die u wilt verrichten. Op basis daarvan stellen we een gerichte training samen die u dát brengt wat u wilt beheersen.

Dat is de basisfilosofie van TOPWERK. Wij zijn ons er terdege van bewust dat u een training volgt om een bepaald resultaat te halen: effectiever werken, meer mogelijkheden benutten of omgaan met veranderingen in de programmatuur.

Op weg naar die gewenste resultaten zijn wij graag uw coach en trainer. Wij staan aan de zijlijn om te motiveren, analyseren, maken schema’s en leren u wat u moet doen om te verbeteren en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Wij begeleiden u in alle stappen om tot het gewenste resultaat te komen. 

Haalbare schema’s

Leren werken met Microsoft Office is als leren hardlopen: kijkend naar enkel het einddoel zakt de moed om te starten vaak al direct in de (hardloop)schoenen.

Maar met een haalbaar schema, gebaseerd op persoonlijke wensen, met een coach die op afstand stuurt en een personal trainer die afremt als het te snel gaat en stimuleert waar dat nodig is, is ieder doel te realiseren.

Deze filosofie hanteren wij bij het samenstellen van onze trainingen. Topwerk is graag uw ‘coach’ en ‘personal trainer’ in Microsoft Office trainingen!

TOPWERK staat voor Training tot OP de WERKplek. Wij starten en finishen op de werkplek en nemen uw praktijk mee in de training.

Microsoft Office: standaard in kantoorautomatisering

De Microsoft Office programma’s zijn een standaard geworden in kantoorautomatisering. Dagelijks gebruiken ongeveer 7 miljoen Nederlanders Microsoft Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Je zou denken dat, wanneer men dagelijks die programmatuur gebruikt, er een hoge mate van kennis aanwezig is bij de gebruiker. Uit recent onderzoek van de Universiteit Twente blijkt echter dat werknemers gemiddeld 7,6% van hun werktijd niet efficiënt gebruiken. Dat komt met name door het gebrek aan digitale vaardigheden en door slechte helpdeskfunctionaliteit.

Volgens het onderzoek zijn er drie facetten die dit productiviteitsverlies kunnen verminderen:

  • Meer gestructureerde ICT-trainingen
  • Het verbreden van de rol van de helpdesk
  • En het formeler maken van hulp van collega’s

Met TOPWERK maken we samen met u een plan hoe we – naast trainingen op maat – ook de helpdesktaken en de hulptaken van de collega’s kunnen structureren. Samen met een plan om de continuïteit van de informatie te garanderen en die up-to-date te houden. Zo zijn uw medewerkers in staat om efficiënter en met meer plezier te werken met de Microsoft Office programma’s.

Het bovenstaande komt uit het rapport ‘Ctrl Alt Delete, productiviteitsverlies door ICT-problemen en ontoereikende digitale vaardigheden op het werk’ van onderzoeksinstituut CTIT van de Universiteit Twente.

Samen zorgen we ervoor dat u uw doelen behaalt!

Wij trainen waar u wilt

In de vertrouwde omgeving van uw bedrijf kunnen we naar wens een tijdelijk lokaal inrichten met computersystemen. Of we maken gebruik van de bestaande systemen.

Wilt u liever een training volgen op een voor u centrale plek ergens in Nederland? Ook dat is mogelijk met het mobiele lokaal van TOPWERK.

Neem nu de eerste stap naar effectiever werken!

Neem contact met ons op!

ONZE TRAININGEN